dinsdag 26 juni 2012

fotos

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.283373278389689.69356.100001510578486&type=3&l=a13476ad90

sorry tijd gaat zooooooooo sneeeeeeeel

Dag iedereen. Alweer een hele tijd geleden.

maar de tijd gaat dan ook zo snel. voor ik het doorheb is er alweer een maand gepaseerd. Het drong dan ook onlangs nog tot mij door dat ik ondertussen al een jaar afgestudeerd ben. Het lijkt pas 5 minuten geleden.

BABBELCAFE

Hier loopt het wel goed. We hebben niet altijd mensen maar toch wel af en toe. Vooral de baby massage is populair. We blijven het aanbod aan lessen uitbreiden, en zitten zelfs op facebook. Mensen komen ook vaak gewoon om een praatje te slaan. Het dispensarium blijft natuurlijk ook nog altijd open. Al draait het niet zo heel erg goed meer. Ze zijn nu weer heel de bestaffing aan het veranderen. Maar ja, ik ga er mij niet meer te druk om maken. Daar krijg ik enkel koppijn van. De vorige directeur, diegene waar we wat problemen mee hadden, durft ons tot nog toe nog steeds niet aan te kijken. Dat zijn dus bijna 3 maanden. Eigenlijk best wel grappig dat een volwassene man zo kinderachtig doet om dat 2 jonge vrouwen hem hebben tegen gesproken. Gisteren zelfs heel erg enthousiast naar hem gezwaaid maar ik kreeg geen reactie. hahahaha :p

VOETBAL

Ecuador is een voetbalfan. Iedereen doet daar aan mee. Mannen, vrouwen en kinderen. Dus ja ik kon niet ontbreken. Guayaquil heeft 2 voetbal ploegen. Emelec en Barcelona. Ik ben barcelonista geworden :p hihi. keb zelfs een sjaal en alles. Ik ga dus regelmatig naar de matchen kijken op cafe dan nog wel :D ook voor ecuador suporter ik :D woehoeee haha

VRIJE TIJD

Ondertussen ook al weer een aantal dingen gedaan die ik nog niet had gezien. Zo ben ik een weekendje bij de opa van een vriend op bezoek gegaan. Die woont op het platte land in Manabi. Het was er heel mooi. Het huis was heel primitief maar daarom juist super leuk. De opa was jarig dus volgde er een familie feest. Ik had natuurlijk niet gedacht aan de omvang van een ecuadoriaanse familie. Maar er waren zeker meer dan 50 personen. De familiebanden heb ik langst geen kanten onthouden. Het landschap was er heel mooi. Heel veel groen en ik voelde mij niet zo opgesloten als ik mij soms voel hier in guayaquil.
Dit weekend zelfs naar de zoo geweest. suuupppeeerrr toooooooof. volgend weekend komt KAIYAAAA JOEPIEEE. Dan gaan we reisjes maken. Dus volgende maand waarschijnlijk meer verhalen. Heb ondertussen ook eens voor een kuikentje gezorgd.:)

en dat was het zo een beetje

het blijft hier warm en ik blijf maar zweten pfffff

greettzzz Ayla :)